Workshop

MØDREGRUPPE 

WORKSHOP

NATURENS EGNE FARVER

Lær at bruge naturens egne farver samtidig med at du tilbringer tid sammen med dit barn og resten af mødregruppen. På denne workshop kan du lære at farve babytøj udelukkende med naturlige materialer. Du kommer hjem med lækre uldprodukter indfarvet med planter efter årstiden (tilkøb).


Workshoppen afholdes som udgangspunkt her på ØbyUS i Permelille på Samsø hvor der vil være god mulighed for at have barnevogn stående i læ og gode muligheder for både at opholde sig inde og ude (selve indfarvningen foregår udendørs).


Det er også muligt at afholde kurset hjemme ved én af jer, der skal være mulighed for at tilgå vand og strøm på lokationen.

DET PRAKTISKE

Workshoppen tager ca. 3 timer


Slow Rabbit har alt udstyr og plantemateriale til indfarvning.


Du får en komplet guide til plantefarvning med i prisen, så du selv kan gå ud og indsamle plantematerialer og farve videre

når du kommer hjem. 


Der er mulighed for at tilkøbe babytøj i 100% marinould i en lækker blød strikket kvalitet. Langærmet body 189,- // hue 99,-


Den samlede pris for gruppe-workshoppen er

2549 kr.  max 8 personer (plus børn).
Workshoppen afholdes når det passer jer i mødregrupen. Tilmelding via mail på info@lowrabbit.dk hvor I skriver hvor og hvornår I ønsker at afholde workshoppen, samt hvor mange I regner med at deltage. 


OBS! Ved afbud gives pengene ikke retur. Dog kan workshoppen flyttes til en anden dag. Farverne til workshoppen afhænger af sæsonen. Derfor vil det også varierer alt after hvornår på året workshoppen afholdes. Kontakt os for mere info.