Om os

HISTORIEN

Slow Rabbit startede tilbage i 2015, som en ide i et tekstilværksted i indre København. Ideen var at skabe lækkert, brugbart design som ikke er skadeligt for miljøet. I vores design-æstetik har vi fokus på at lave et interessant og unikt print kombineret med et simpelt snit.

Efter at have eksperimenteret med farver, form, indfarvnings teknikker og syning i mere en 3 år, har vi nu en række produkter klar. Vi har formuleret 5 idealer som vi stræber efter at opfylde i alle vores produkter, men idealerne må aldrig gå på kompromis vores design.

Der vil mindst være 2 idealer opfyldt i hvert Slow Rabbit produkt.

I dag er Slow Rabbit bosat på en lille trelænget gård nord for Køge. For at være tro mod den bæredygtige linje vi efterstræber prøver vi at producere alt til indfarvningen selv. Vi bruger grøntsager og blomster fra haven til de naturlige farver. Vi har også et tekstilværkstedet hvor alt indfarvning og print design foregår. Det er også her produkterne bliver syet – Du er altid velkommen til at kigge forbi og se værkstedet. Det gælder både som privat person eller institution. Kontakt os på info@slowrabbit.dk

Slow Rabbit procesbillede
Slow Rabbit procesbillede
Slow Rabbit procesbillede
Slow Rabbit procesbillede
Slow Rabbit procesbillede
Slow Rabbit procesbillede
Slow Rabbit procesbillede
Slow Rabbit designer Ida Kyhn

Ida Kyhn

Designeren bag Slow Rabbit, Ida Kyhn, har en bachelor i tekstil design, håndværk og formidling fra Tekstilformidler uddannelsen.

Hun har det meste af hendes karriere lavet teaterkostumer for flere store teatre rundt om i København, og hun underviser også i tekstildesign.

Hun kommer fra en familie af kunstmalere og keramikere og har derfor haft design og arbejdet med form og farver som en naturlig del af hendes liv. Designæstetikken i Slow Rabbit er simple silhuetter med grafiske og organisk print.