Om os

HISTORIEN

Slow Rabbit startede tilbage i 2015, som en ide i et tekstilværksted i indre København. Ideen var at skabe lækkert, brugbart design som ikke er skadeligt for miljøet. I design-æstetikken har jeg fokus på at lave et interessant og unikt print kombineret med et simpelt snit.

Efter at have eksperimenteret med farver, form, indfarvnings teknikker og syning i mere en 3 år, har jeg nu en række produkter klar. Jeg har formuleret 5 idealer som jeg stræber efter at opfylde i alle produkterne, men idealerne må aldrig gå på kompromis designet.

Der vil mindst være 3 idealer opfyldt i hvert Slow Rabbit produkt.

I dag er Slow Rabbit bosat i en lille landsby på Samsø. For at være tro mod den bæredygtige linje jeg efterstræber prøver jeg at producere alt til indfarvningen selv. Jeg bruger grøntsager og blomster fra haven til de naturlige farver. Jeg har også et tekstilværkstedet hvor alt indfarvning, print og design foregår. Det er også her produkterne bliver syet – Du er altid velkommen til at kigge forbi og se værkstedet. Det gælder både som privat person eller institution. Kontakt mig på info@slowrabbit.dk

Slow Rabbit procesbillede
Slow Rabbit procesbillede
Slow Rabbit procesbillede
Slow Rabbit procesbillede
Slow Rabbit procesbillede
Slow Rabbit procesbillede
Slow Rabbit procesbillede
Slow Rabbit designer Ida Kyhn

Ida Kyhn

Designeren bag Slow Rabbit, Ida Kyhn, har en bachelor i tekstil design, håndværk og formidling fra Tekstilformidler uddannelsen.

Hun har det meste af hendes karriere lavet teaterkostumer for flere store teatre rundt om i København, og hun underviser også i tekstildesign.

Hun kommer fra en familie af kunstmalere og keramikere og har derfor haft design og arbejdet med form og farver som en naturlig del af hendes liv. Designæstetikken i Slow Rabbit er simple silhuetter med grafiske og organisk print.